Prisme Arkitekter, nomineret til Aarhus Kommunes Præmiering af Nybyggeri i 2019.

Vi er stolte af at vores Byhus i Sankt Pauls Gade 42 var nomineret til Aarhus Kommunes Præmiering af Nybyggeri 2019.

Om byggeriet skriver Bedømmelseskomitéen:

”Huset indpasser sig som en nyfortolkning af byhus-typologien, med tre karnapper i to etagers højde, der er beklædt med for-patineret tombak i en mørkebrun farve, som spiller flot sammen med de grå blødstrøgne teglsten. Alle Lejligheder er gennemlyste, med sydvendte franske altaner. Fra karnapperne er der fine kig mod vest og øst langs Sankt Pauls Gade. Ovenpå karnapperne i tagetagen er der fine terrasser, som vender mod syd. På den modsatte side er der fra alle etager god kontakt til gårdmiljøet, med en flot haveplan og et imponerende kik til  ARoS´regnbue, ´Your Rainbow Panorama´ og Aarhus Rådhus.

Selve atelierboligerne i baggården er i to plan, med store vinduespartier der vender mod øst, med hver sin private have, som har tilknytning til et fælles gårdareal, der funger meget godt. Hver bolig har ovenlys, som trækker lys ned i trapperummet, som reflekterer lyset ind i den bagerste del af boligen i stueetagen.

Som helhed funger projektet meget godt, med smukke materialer og samspil med naboernes gårdmiljø.”