Bramminghus afleveret

Prisme Arkitekter har arbejdet som arkitektrådgiver på Bramminghus de seneste to år, og har i denne uge afleveret alle de 51 almene boliger og et fælleshus på den tidligere Rådhusgrund i Bramming. Det har været en spændende og kreativ proces fra vi vandt Arkitektkonkurrencen til det færdige byggeri, hvor vi har haft et fantastisk godt samarbejde med Boligkontoret Danmark, Bramming Boligforening, BM Byggeindustri, MOE og de øvrige rådgivere.

Vi har været glade for samarbejdet, og resultatet er et byggeri af høj kvalitet der gør, at næsten alle boliger var forudbestilt til leje hos Bramming boligforening. De første lejer flyttede ind i oktober 2020 i rækkehusene, og de resterende lejere flytter ind her i januar 2021 umiddelbart efter aflevering af etape 2, der udgøres af etageboliger.

Vores intension med byggeriet er en re-fortolkning af det traditionelle byhus, med høje sokler markante karnapper og skorstene til ventilationsafkast, der giver bygningerne karakter.

Bebyggelsen er anlagt som en randbebyggelse der fastholder byhuset i gadebilledet, men mod gårdsiden åbner et centralt grønt uderum, med private og fælles udeophold til fælles aktiviteter samt et fælleshus.

FacebooktwitterpinterestlinkedinFacebooktwitterpinterestlinkedin