Hviidsminde, speciallægeklinik i Risskov

Speciallægeklinikken Hviidsmindes nye anneks fungerer som en udvidelse af den eksisterende speciallægeklinik i Risskov som specialiserer sig inden for kosmetiske behandlinger. Det nye anneks består af 3 ekstra klinikker, reception, venterum samt personalefaciliteter.

Dørene blev den gode udsigt fra venteområdet. Ventelokalet var oprindeligt tænkt til at skulle have store flotte billeder som udsmykkede lokalet, men med 4 meter højt til loftet var det afgørende for os, at dørene også blev høje, dørene fra Vahle med Dinesen Heart Oak planker er 3 meter høje, og skaber en naturlig udsmykning i rummet. Rummet er suppleret med et mosfelt på væggen som dufter og er super flot at se på og desuden løser akustikken i venterummet. Gulvene er udført som egetræsgulve fra Dinesen og det blev således udgangspunktet for, at vi ville lave døre i samme materiale således at der skabes sammenhængen mellem gulv, døre og gerigter.

Døre der åbner ind til noget vigtigt, giver vi altid stor opmærksomhed i vores byggerier. Man skal mærke når man åbner døren, at nu åbner den og jeg går ind. Derfor skal døren afspejle dette i kraft af både udtryk og materialer. Vi kan generelt gode lide, at dørene markerer sig i rummet og derfor forsætter karmen 25 mm ud fra væggen.

Fotograf: Lars Ditlev / Vahle A/S

Fakta:

Bygherre: Speciallægeklinikken, Hviidsminde
www.kosmetiskhviidsminde.dk
Arkitekt: Prisme Arkitekter A/S
Ingeniør: Henry Berthelsen A/S
År: 2020
Bruttoareal: 130 m²

FacebooktwitterpinterestlinkedinFacebooktwitterpinterestlinkedin