Boliger - Bramming

Prisme Arkitekter har i samarbejde med BM byggeindustri vundet en totalentreprisekonkurrence med 51 Almene familieboliger og et fælleshus på den tidligere rådhusgrund i Bramming. Projektet udføres for Bramming Boligforening og omfatter 51 boliger fordelt med 17 rækkehuse og 34 etageboliger i 4 etager, samt et fælleshus.
Prisme Arkitekter har, udover de traditionelle rådgiverydelser, varetaget sagens projekteringsledelse, samt alle landskabsarkitekt ydelser.

Med projektet nytænkes det traditionelle byhus, med sine markante kvist og skorstene, som giver bygningerne karakter. Bebyggelsen er anlagt som en randbebyggelse, med et centralt indeliggende grønt uderum med private og fælles udeophold til fælles aktiviteter.

Fotograf: Nicolai Nordberg Rahdarian

Fakta:

Bygherre: Boligkontoret Danmark
Arkitekt: Prisme Arkitekter A/S
Ingeniør: MOE
År: 2020
Bruttoareal: 5100 m²

FacebooktwitterpinterestlinkedinFacebooktwitterpinterestlinkedin