29 plejeboliger - Gl. Skagensvej

Prisme Arkitekter har i sommeren 2010 sammen med LUMO arkitekter og ingeniørfirmaet Moe & Brødsgård vundet 1. præmie i en arkitekt konkurrence om et nyt boligkvarter i Frederikshavn. I hovedgrebet nedbrydes den store skala i fire mere intime kvarterer med typologierne gårdhuse, længehuse, terrassehuse og plejeboliger. Boligbebyggelsen indeholder et kvarter med 29 plejeboliger med tilhørende servicecenter for Frederikshavn Kommune. Boligerne og det tilhørende servicecenter udføres i lavenergi klasse 2020 med et omfattende energitilskud fra solcelleanlæg samt genanvendelse af regnvand.

Prisme arkitekter A/S udarbejder sammen med LUMO arkitekter og ingeniørfirmaet Moe & Brødsgård udbud på etape 1.

Fakta:

Bygherre.: Vesterport
Arkitekt.: Prisme arkitekter A/S
År.: 2015
Bruttoareal.: ikke oplyst
Anlægssum.: ikke oplyst

FacebooktwitterpinterestlinkedinFacebooktwitterpinterestlinkedin