Fladstrandsparken i Frederikshavn

Det nye boligområde, Fladstrandsparken i Frederikshavn, er nu opført som et af Danmarks største solcelle byggerier, beliggende centralt i Frederikshavn.

Et bæredygtigt byggeri med en mangfoldighed i centrum. Bebyggelsen består af 4 kvarterer der, hver står for sin egen individuelle kendetegn der bindes sammen af et grønt bånd. Kvartererne består af forskellige typer boliger, der er tænkt ind i en fælles struktur og tilføjer området kvalitet og samtidig forstærker, de eksisterende positive grønne træk i området.

De 113 lavenergiboliger er opført i lavenergi klasse 2020 helt uden tilslutning til fjernvarmeforsyning. Boligerne er tænkt med stort lysindfald og en funktionel moderne indretning. Hele bebyggelsen er udført med præfabrikerede rumstore  moduler i træ. Et af kvartererne i bebyggelsen, terrassehusene, er tilmed opført med et punkthus i 5 etager med bærende konstruktioner i træ.