Prækvalificeret til 46 boliger i Hjortshøj

Arbejdernes Andels Boligforening vil opføre 46 nye familieboliger i Hjortshøj og har derfor udskrevet en totalentreprise-konkurrence. Prisme Arkitekter er blandt de 5 prækvalificerede til at udarbejde et totalentrepriseforslag i konkurrenceteam med  LUMO arkitekter, Esbensen-Sloth Møller Rådgivende Ingeniører A/S, Møller & Grønborg Landskabsarkitekter A/S og BM Byggeindustri A/S.
Nybyggeriet omfatter ca. 4.600 m² med 46 boliger i varierende størrelse. Det er bygherres vision at byggeriet ønskes udført efter et produktionsrationelt princip; fx med afsæt præfabrikation, konceptbyggeri eller lignende gennemprøvede byggeprincipper. Målet er herigennem at udføre et ”klassisk arkitektonisk og funktionelt byggeri via gennemprøvede og driftsikre løsninger, og til en attraktiv anlægsøkonomi”. Konkurrence teamet har stor erfaring indenfor præfabrikerede løsninger med fokus alternative energiløsninger.