Prisme Arkitekter fremtidssikrer alment boligbyggeri

Prisme arkitekter er totalrådgiver for AL2bolig i forbindelse med en rørrenovering af 3 af AL2boligs afdelinger i Åbyhøj på i alt 250 lejligheder. I forbindelse med projekteringen af rørenoveringen har Prisme arkitekter udviklet nye og tidssvarende lejlighedsplaner for samtlige lejlighedstyper. Føringsvejene genplaceres under rørrenoveringen, således at lejlighederne herved fremtidssikres til de nye planløsninger og totalmoderniseringen af en lejlighed kan udføres løbende i takt med at hver enkelt beboer ønsker det og uden at øvrige lejligheder påvirkes heraf.

Boligforeningen AL2bolig holdt "åben lejlighed" arrangement onsdag d. 30. maj for at vise deres beboere mulighederne inden for fremtidssikring af deres eksisterende boligmasse. Der var stor interesse for arrangementet og mange positive tilbagemeldinger på totalmoderniseringen der blandt andet har bevirket at indretningen er ændret således lejligheden er blevet gennemlyst med køkken alrum i åben forbindelse med gang og stue, nye overflader, døre og entredør samt nyt køkken og et badeværelse der både er større, har væghængt toilet og nyt inventar og med forberedelse for vaskesøjle og højskabe.

I tilknytning til kommende energirenoveringer kan en fremtidssikring og forbedring af selve boligens indretning have stort potentiale. Kontaktperson: Niels Mathiasen.