Indvielse af Viby Sognegård

Viby Menighedsråd havde i går, søndag d. 19. juni inviteret til indvielse af den nye Viby Sognegård. Indvielsen startede med festgudstjeneste i Viby Kirke med biskop Kjeld Holm som prædikant. Efterfølgende var der frokost i Sognegården med festlige indslag, sange og taler.

Prisme arkitekter vandt tilbage  i 2007 en arkitektkonkurrence om den nye Viby Sognegård. Projektet omfatter tilbygning og ombygning af den eksisterende sognegård hvor Prisme arkitekter har forestået byggeledelsen.

De to eksisterende længer er bibeholdt og mellem disse er lagt en stor tagflade der hælder mod Grundtvigsvej. Centralt i sognegården er skabt et lyst og indbydende rum, der fungerer som samlingssted og fordeling af bygningens mange brugere. Ved udformningen af bygningen er der tilstræbt et udtryk, der i skala og materialer føjer sig til den eksisterende bebyggelse.

Prisme arkitekter ønsker Viby Menighedsråd og alle brugere tillykke med deres nye hus og takker for godt samarbejde.