"Vi rådgiver i planlægningen som skaber gode rum og effekt for vores kunder," Vi har en stor forståelse for at analysere hvordan at byer og store og mindre byggegrunde kan planlægges for at skabe størst mulig effekt for vores kunder og samfundet. 

Lars Christensen

Partner, Arkitekt MAA

 

Dialog med kunder og myndigheder

Vi forstår at alle projekter er forskellige og derfor kræver det altid en god dialog omkring en givende projekt og omfanget heraf. Hos os tilbyder vi altid en rådgiver som vil være med fra start til slut. Rådgiveren vil stå for dialogen mellem bygherrer og myndighederne. Dialog er kernen for at et projekt kan løftes til det højeste niveau der er muligt.

Udviklingsprojekter

Vi har en lang række af udviklingsprojekter, som alle har forskellige formål og krav. Hver projekt er unikt og vi gør en stor dyd ud af at projektet får den bedst mulige effekt for området og menneskerne som skal leve i og med området projekter befinder sig i.
Allerede ved første kontakt og møde skaber vi muligheder for vores kunder, dette sker igennem nuancerede studier af konteksten, hvor at vi analyser muligheder, som opgaven rummer. Hele formålet er at skabe et stabilt fundament for at kunne træffe de bedste beslutninger til netop dit projekt.

Se flere eksempler på udviklingsprojekter ved at klikke her: 

Lokalplaner

Vi har en lang erfaring i at udforme og arbejde med lokalplaner. Vi er altid i tæt dialog med kommuner og grundejer for at sikre at projektet overholder de planer som er lagt for området. Arbejdet med lokalplaner vil altid være en del at vores ydelse til dig som kunde. Er der behov for at du skal kunne forstå den lokalplan som at du er underlagt er vi altid villige til at tage en dialog omkring med med dig.

Landskabsdesign