Prisme indgået ny rammeaftale med Post Nord

Prisme har indgået ny rammeaftale med Post Nord

Post Nord har valgt at indgå rammeaftale vedrørende Teknisk rådgivning og bistand i forbindelse med bygninger i Post Nord Danmark. Rammeaftalen løber over de næste fire år, og kommer i forlængelse af et afleveret byggeri af et distributionsanlæg i Lystrup. Vi ser frem til et fortsat spændende samarbejde med udfordrende opgaver.

Hviidsminde Speciallægeklinik – Risskov

Hviidsminde, speciallægeklinik i Risskov

Hviidsminde Speciallægekliniks nye anneks fungerer som en udvidelse af den eksisterende speciallægeklinik i Risskov som specialiserer sig inden for kosmetik. Det nye anneks består af 3 ekstra klinikker, reception, venterum samt personalefaciliteter.

Dørene blev den gode udsigt fra venteområdet. Ventelokalet var oprindeligt tænkt til at skulle have store flotte billeder som udsmykkede lokalet, men med 4 meter højt til loftet var det afgørende for os, at dørene også blev høje, dørene fra Vahle med Dinesen Heart Oak planker er 3 meter høje, og skaber en naturlig udsmykning i rummet. Rummet er suppleret med et mosfelt på væggen som dufter og er super flot at se på og desuden løser akustikken i venterummet. Gulvene er udført som egetræsgulve fra Dinesen og det blev således udgangspunktet for, at vi ville lave døre i samme materiale således at der skabes sammenhængen mellem gulv, døre og gerigter.

Døre der åbner ind til noget vigtigt, giver vi altid stor opmærksomhed i vores byggerier. Man skal mærke når man åbner døren, at nu åbner den og jeg går ind. Derfor skal døren afspejle dette i kraft af både udtryk og materialer. Vi kan generelt gode lide, at dørene markerer sig i rummet og derfor forsætter karmen 25 mm ud fra væggen.

Fotograf: Lars Ditlev / Vahle A/S

Fakta:

Bygherre: Speciallægeklinikken, Hviidsminde
Arkitekt: Prisme Arkitekter A/S
Ingeniør: Henry Berthelsen A/S
År: 2020
Bruttoareal: 130 m²

Kontaktperson:

Lars Christensen
lc@prisme.dk

FacebooktwitterpinterestlinkedinFacebooktwitterpinterestlinkedin

Bramminghus – Bramming

Boliger - Bramming

Prisme Arkitekter har i samarbejde med BM byggeindustri vundet en totalentreprisekonkurrence med 51 Almene familieboliger og et fælleshus på den tidligere rådhusgrund i Bramming. Projektet udføres for Bramming Boligforening og omfatter 51 boliger fordelt med 17 rækkehuse og 34 etageboliger i 4 etager, samt et fælleshus.
Prisme Arkitekter har, udover de traditionelle rådgiverydelser, varetaget sagens projekteringsledelse, samt alle landskabsarkitekt ydelser.

Med projektet nytænkes det traditionelle byhus, med sine markante kvist og skorstene, som giver bygningerne karakter. Bebyggelsen er anlagt som en randbebyggelse, med et centralt indeliggende grønt uderum med private og fælles udeophold til fælles aktiviteter.

Fakta:

Bygherre: Boligkontoret Danmark
Arkitekt: Prisme Arkitekter A/S
Ingeniør: MOE
År: 2020
Bruttoareal: 5100 m²

Kontaktperson:

Mads Tang Kristensen
mtk@prisme.dk

FacebooktwitterpinterestlinkedinFacebooktwitterpinterestlinkedin

Eckersbergsgade – Aarhus

Nyt liv i baggården

I Aarhus midtby har Prisme Arkitekter udfra skitse’oplæg og udvikling af Stefan Magnusson udført myndighedsprojekt og projektering vedrørende renovering og ombygget af et erhvervslejemål, der tidligere blev anvendt af Aarhus teater til fremstilling og opbevaring af kostumer. Ombygningen er blevet til 10 moderne 2-3 værelses lejligheder fordelt på de to bygninger i baggården. De gamle bygningers industrielle værkstedsudtryk og identitet er fastholdt i bygningernes farvesætning og vinduernes smalle opsprosning. Udtrykket med de gamle porte er bibeholdt af store nye portlåger, der opdeler den nye langsgående træterrasse i private uderum.  Boligerne er udført med glatte hvide vægge med et nutidigt interiør med ovenlys over køkken og toilet/bad.

Udearealerne er genetableret i chaussesten og private terrasser i hårdt træ, med niveaufri adgang foran alle boliger. Opdelingen mellem fællesarealer og private terrasser vises i materialevalget og beplantningen plantekasser, der skaber en blød overgang mellem de private terrasser og det offentlige gårdrum. Målsætning og tilgangen til opgaven har været, at bevare atmosfæren i et af de helt unikke baggårdsmiljøer i hjertet af Aarhus.

 Visualisering af Mads Stokholm Carlsen

Fakta:

Bygherre: Aarhus Byejendomme ApS
Arkitekt: Prisme arkitekter A/S
Ingeniør: tri consult
År: 2020
Bruttoareal: 610 m²
Anlægssum: ikke oplyst
Tilsyn: Stefán Magnússon

Kontaktperson:

Lars Christensen
lc@prisme.dk

FacebooktwitterpinterestlinkedinFacebooktwitterpinterestlinkedin