LE34 nyt domicil - Ballerup

Prisme Arkitekter har for Landinspektørfirmaet LE34 været totalrådgiver i forbindelse med skitseringen og opførelsen af et nyt domicil til hovedkontoret i Ballerup.

Ideén har været at skabe et moderne kontorbyggeri der indpassede sig i det industrikvarter som findes på stedet. Det nye domicil er udført med en hvidpudset underetage der danner base for overetagen der er udført som en rammekonstruktion beklædt med galvaniserede stålplader der stilmæssigt indpasser sig i området karakter.
Forbindelsen mellem den nye bygning og det eksisterende hus sker via en mellemgang i 2 etager, der forbindes til ankomstarealet via en rampe. Mellembygningen har samtidigt givet plads til en elevator således den samlede bygningsmasse er opdateret ift. tilgængeligheds krav.

Indvendigt bindes de 2 nye kontoretager sammen af et åbent centralt rum med en trappe der er holdt i materialerne stål og fiberbeton. Gulvene er udført som klodsegulve i egetræ, der medvirker til at råt men stadig "varmt" og behageligt kontormiljø.

Fakta:

Bygherre: LE34 A/S
Arkitekt: Prisme Arkitekter A/S
Ingeniør: Arne Elkjær A/S
År: 2015
Bruttoareal: 2.500 m²
Anlægssum: 17,5 mio. kr.

FacebooktwitterpinterestlinkedinFacebooktwitterpinterestlinkedin