Villa Jakobsen

Ved ankomst til huset, er kun øverste etage synlig, så huset fremstår meget diskret. Men ned ad bakken åbner boligen sig i tre forskudte plan med fælles opholdsrum på den øverste etage, forældreetage på den midterste og teenageafdeling og teknik-rum i den nederste etage.

Med den tvistede form har boligen terrasser ud til flere sider, så familien altid kan finde et spot med læ og sol, ligesom de fra alle rum, selv fra badekarret kan nyde den fantastiske placering lige ud til Vejle Fjord. Det krævede dog præcision fra start og det rette udstyr, for huset skulle bygges oppefra og adskillige byggedele hejses ned ad skråningen og monteres direkte fra kran.

Store facade arealer af glas ud mod fjorden og så få vægge som muligt indenfor udvisket grænsen mellem ude og inde og sørget for smuk udsigt fra stort se alle rum på alle etager. Gulvet indenfor går igen på terrasserne, så når skydedørene er skudt til siden er ude og inde-arealerne ét stort rum.

FacebooktwitterpinterestlinkedinFacebooktwitterpinterestlinkedin
Udgivet i Begivenheder, Boliger.