Kontorhus i Lysholtparken – Vejle

Kontorhus, Lysholtparken - Projekt 3

Som en bygning, der indgår i innovationsprojektet Lysholt Parken i Vejle, har Prisme arkitekter A/S tegnet en fleksibel kontorbygning i 5 etager. Arkitektonisk består bygningen af to dele. En tung, lukket boks, hvorpå der hænger en let og transparent form, der skære sig gennem boksen og skaber kontrast.

Hele bygningen hviler på en plint i landskabet. Der er god visuel kontakt til det omkringliggende landskab gennem de store glasfacader. Som forbindelseåre i bygningen ligger et centralt placeret trapperum.

Fakta:

Bygherre.: Landmark Ejendomsudvikling
Arkitekt.: Prisme Arkitekter A/S
Ingeniør: Strunge & Hartvigsen
År.: 2009
Bruttoareal.: 5.000 m²
Anlægssum.: ikke oplyst

Kontaktperson:

Lars Christensen
lc@prisme.dk

FacebooktwitterpinterestlinkedinFacebooktwitterpinterestlinkedin